Bestelinfo

  • 5 dagen per week geleverd
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Levering binnen de 48u
  • Meer dan 1000 verkooppunten
  • Bel +32-50414623

Trinity One

Merk: Trinity
Type: koffiezet
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 245,00
Excl. BTW: € 202,48

Aantal:

 

Trinity One

Met de Trinity One zet je koffie op 3 verschillende methodes: opgieten, Frenh Press en onderdompeling (warm en koud) op één toestel van hoge kwaliteit.

Wat maakt Trinity ONE zo uniek? De zware cilinder drukt met zwaartekracht -dus zonder elektriciteit- het water op gelijkmatig tempo door de gemalen koffie. Dit gebeurt elke keer precies op dezelfde manier, en de lichte druk biedt een geweldige gefilterde koffie. Dit systeem is dus niet alleen handsfree, maar ook meer perfect herhaalbaar. Het resultaat is een heldere koffie met een rijke, volle body.

Trinity One Black is het zwarte model met een matzwarte koolstofstalen statief en duurzaam geproduceerde natuurlijke bamboe.

Het Black-model omvat een kogelklep-filterhuis met een 180 micron 304 roestvrijstalen filter en dezelfde non-bypass-filtering voor een helder koffieresultaat. De 2,25 kg-zware cilinder biedt een ongeëvenaarde consistentie bij het koffiezetten. 

Je vindt een Brewing Guide per zetmethode hier. Je gebruikt het best de Aeropress filters voor French Press methode en de onderdompeling bij de Trinity One. Wil je gewoon opgieten, dan raden we de Chemex filters aan.


Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Bekijk ook... (1)