Bestelinfo

  • 5 dagen per week geleverd
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Levering binnen de 48u
  • Meer dan 1000 verkooppunten
  • Bel +32-50414623

Nieuws

15/08/2017

Koffiefilteractie van Koffie Kàn - WIN 1 JAAR GRATIS KOFFIE!

 

Deze filter kende je waarschijnlijk nog niet?

  1. Haal onze custom #koffiefilter in een verkooppunt,
  2. Maak er een leuke selfie mee
  3. Post je selfie op Facebook en/of Instagram met #koffiefilter en maak kans op 1 jaar gratis koffie. 

-> Hier vind je het wedstrijdreglement.

25/06/2017

Koffieboek van Koffie Kàn : Slow Coffee. Een eigenzinnig boek voor inside-kennis en recepten.

Tadaa!

 

​Ons SLOW COFFEE BOEK is er. Vanaf deze week in alle boekenwinkels te verkrijgen.

En natuurlijk ook rechtsreeks bij Koffie Kàn in de winkel of in onze webshop.

 

 

 

 

03/02/2017

Klaar voor Valentijn

We maakten een selectie van al onze liefdevolle bekers. Hiermee wordt je leifste elke dag herinnerd aan jouw warme gevoelens.

Je vindt ze hier ter inspiratie.

 

10/10/2016

Help je verpakking kiezen?

 

​We vernieuwen de verpakking voor de pads. Help je kiezen? Je kunt hier de poll invullen.

 

26/05/2016

Bestel je Vaderdagattentie met korting

Je vindt heel wat leuke koffie accessoires in onze shop. Tot 12 juni ontvang je met de actiecode 'VADER' 5% korting op alle accessoires en toestellen in de shop bij een bestelling van minimum 20 euro.

Verras je papa of man met een écht koffiecadeau.

 

 

 

26/05/2016

Only For Dads: koffie speciaal voor de papa's.

Vaderdag nadert snel en de zoektocht naar een geschikte attentie is waarschijnlijk al aan de gang. Wat dacht je van een heerlijke koffie?

Speciaal voor Vaderdag op 12 juni stelde meester koffiebrander Frederik opnieuw een romige mélange samen.

We gebruikten de heerlijke Colombia Tres Lomas voor een stevige en mannelijke smaak. De hints van karamel, citrus en rijp fruit zorgen er voor dat deze tijdelijk mélange nooit zwaar wordt en fris blijft.

Zoals elke keer hebben we maar een beperkte hoeveelheid van de Only for Dads mélange in voorraad. De koffie is zowel in bonen als gemalen te verkrijgen.

Het aanbod van de Only for Dads mélange geldt enkel voor bestellingen rechtstreeks bij Koffie Kàn. 

 

En dan... is er Pauzekoffie

Wat is er mooier dan een droom waarmaken van zo'n mooie vrouw...? Evi's grote droom was haar eigen koffiemélange en wij konden daar voor zorgen.

Lees meer over onze kennismaking en haar droom op de blog van Rue NØ.

 

 

29/04/2016

Life On Sneakers - Evi Renaux

Het verhaal van straffe madame Evi Renaux... Je hebt er waarschijnlijk ergens al iets over gehoord of gelezen. Wist je dat ze ook toffe bekers maakt met de quotes uit Life on Sneakers? Nu zijn ze ook te krijgen via onze webshop. 
Leuk ideetje voor moederdag dachten wij. 
‪#‎LifeOnSneakers‬ ‪#‎RueNo‬ ‪#‎KoffieKàn‬

 

 

01/02/2016

Maak kans op een Valentijn verrassingspakket

Maak kans op dit mooie Valentijnpakket.
Vertel ons op Facebook onder deze foto waarom jij je partner met deze 2 schattige bekers en een pakje Santos Mild wilt verrassen.

Op 8 februari kiezen we er de 3 leukste reacties uit, zodat we de deze leuke liefdesverklaring vóór Valentijn kunnen versturen.
Vertel het verder!

 

01/12/2015

Music For Life tvv Canisha

Net zoals vorig jaar heeft Elien voor Music for Life een actie opgezet ten voordele van Canisha. 
Ze zamelt geld in door koffie te verkopen op kerstmarkten, maar je kunt ook via elien.musicforcanisha@outlook.com bestellen. Vorig jaar zamelde Elien meer dan 1.000 euro in. Helpen jullie haar om dit in 2015 nog beter te doen?

Je vindt Elien op deze kerstmarkten:
11/12/15: Kerstmarkt BUSO Ravelijn Brugge
12/12/15: Kerstmarkt Lauwe
20/12/15: Kerstmarkt Wachtebeke (Fall has Fallen)
22/12/15: Music for life, Schorre, Boom

 

 

05/11/2015

Dag van de Webshop 

Koffie Kàn doet mee met de Dag van de WebshopOntdek naast ons koffies en koffiepads ook leuke koffietoestellen en unieke koffie accessoires.

Op 5, 6 en 7 november uitzonderlijk met 20% korting als u de kortingsbon DVDW15 gebruikt.

 

 

08/10/2015

Nieuw in onze webshop 

We kregen deze mooie en zoete bekers (met oor!) binnen, helemaal vanuit Spanje. Mr Wonderful ontwerpt vrolijke producten in zachte kleuren. Wat een leuke manier om jezelf of iemand anders te herinneren aan al het moois in het leven.

https://koffiekan.eu/koffie/koffie-accessoires/bettertogether

 

01/09/2015

Spaar voor de nieuwe Koffie Kàn kop & schotel 

Koffie Kàn liet een nieuwe kop & schotel ontwerpen. Eerder dit jaar schreven we een wedstrijd uit en Steffi De Bie won met een ontwerp dat op een heel mooie manier onze Slow Coffee filosofie illustreert. 
Van september 2015 tot en met 28 februari 2016 kunt u sparen voor GRATIS Koffie Kàn kop & schotels.

 

HOE ZIT DE SPAARACTIE IN ELKAAR?

Heel wat verkooppunten van Koffie Kàn nemen deel aan de actie, dus vraag ernaar in uw winkel

U krijgt van uw winkelier een spaarkaart mee en knipt 8 barcodes mét vervaldatum uit, die op elk pakje Koffie Kàn te vinden is. Een volle en ingevulde kaart geeft recht op een GRATIS Koffie Kàn kop&schotel en kunt u bij uw Koffie Kàn verkooppunt inruilen.

De spaaractie loopt tot 28 februari 2016. Dit is dus de uiterste inleverdatum voor uw volle spaarkaarten. Verwen uzelf met deze attractieve spaaractie van Koffie Kàn en verzamel de originele Koffie Kàn kopjes. 

 

 

25/06/2015

De nieuwe Koffie Kàn kopjes zijn er!

Eerder dit jaar schreven we een wedstrijd uit voor het ontwerp van onze nieuwe kop & schotels. Steffi de Bie won met haar sobere, mooie en fijne ontwerpje met humor. We zochten het perfecte kopjesmodel uit en lieten ze bedrukken. Ondertussen werd een hele lading kopjes geleverd en kun je ze hier bestellen.

Het model van kopje is bijna identiek aan onze vorige kop & schotels, alleen vroegen we onze 'kopjesbakker' om het oortje wat groter te maken zodat ook jullie stoerste mannenvingers het kopje kunnen vast houden.

Wij vinden het resultaat heel liefelijk en mooi. Jullie ook?

 

25/06/2015

Attentie voor de juf...

De bekers van helen b. zijn sober, maar gestilleerd en tof. Ideaal als attentie voor die superjuf die je kleine spruit het hele jaar wat slimmer maakte. Je kunt kiezen tussen juf Tine of juf Virginie.

 

 

15/06/2015

Koffie Kàn rust uit...

 

Blijf genieten van Koffie Kàn de hele zomer lang. Bestel nog vóór 1 juli, want het Koffie Kàn team blaast uit van 4 tot en met 19 juli. Van maandag 20 juli af staan we weer helemaal voor u klaar.

Of breng een bezoekje tijdens ons Koopweekend op vrijdag 26 juni van 16u tot 19u en op zaterdag 27 juni van 9u tot 12u.

 

 

 

14/04/2015

Koffie Kàn capsules zijn in aantocht. Help je mee?

We zijn druk bezig met de ontwikkeling van Koffie Kàn capsules. Voor de volgende testproductie moeten we de maling bepalen. En daarom willen we weten of jullie meer kleine of grote kopjes koffie maken met je capsules of cups. Help je mee door deze poll in te vullen? Stem hier

(dit bericht is enkel relevant voor -potentiële- gebruikers van Nespresso compatibele cups)

 

 

 

30/03/2015

Koffie Kàn wil leveren in Hof van Cleve

Samen met sterrenchef Peter Goossens daagt Makers.be alle makers uit om een ambachtelijk product voor het Hof van Cleve te maken en leverancier voor een week te worden. Van de mooiste terroir producten tot interieur. Natuurlijk vinden wij dat Koffie Kàn hier voor in aanmerking komt, dus hebben we een foto opgeladen met tekst en uitleg. Nu is de bedoeling dat we zo veel mogelijk stemmen krijgen en daar hebben we jullie hulp bij nodig. Stemmen (=foto Liken) kan hier.

 

 

30/03/2015

Koffie Kàn schenkt Joco Cup aan Cercle Brugge spelers

Met de boodschap ‪#‎KeepCaffeinatedAndCarryOn gaven we elke speler een mooie groene JOCO cup zodat ze er volledig voor kunnen gaan in PlayOff 3! Op deze manier hebben ze altijd en overal hun koffie bij. Meer info hier.

 

 

26/03/2015

Paasbonen

Naar aanleiding van pasen, introduceert Koffie Kàn een tijdelijke en exclusieve mélange. Voor de Paasbonen baseerden we ons op de mélange van de Mokka Espresso. Om net dat klein beetje extra te geven, voegden we er een heerlijke Santos Cerrado La Perla aan toe. We selecteerden de Santos Cerrado exclusief voor de Paasbonen omdat deze koffie een volle, gebalanceerde smaak heeft met weinig aciditeit.

De Paasbonen-mélange heeft een stevige body met een heerlijk romig mondgevoel. 

Er zijn hints van karamel, noten en citrus met op het einde wat vanille als verrassing.

 

De voorraad van de Paasbonen is beperkt. Wacht dus niet lang om te bestellen.

 

 

 

24/03/2015

Pin Pick

Van deze pin worden blij... elke keer we het zien. 

 

16/03/2015

And the winner is...

Eind vorig jaar schreven we een ontwerpwedstijd uit voor de opdruk van onze nieuwe Koffie Kàn cappuccinokopjes. Inzenden kon tot eind februari.

We kleefden de ontwerpen op de kopjes om zo een realistisch beeld te hebben van elk ontwerp. En ondertussen heeft onze jury beslist: het ontwerp van Steffi de Bie beantwoordt helemaal aan onze opdracht.

Koffie Kàn zoekt een ontwerp dat helemaal anders is dan de vorige, uit de band springt, grenzen verlegt, in de verste verte NIET doet denken aan andere koffiemerken-met-een-leuke-koffiekop,  goesting geeft, en natuurlijk: van heerlijk zachtaardige koffie doet dromen.

De fijne zwart-wit pentekening zorgt voor een zeer kunstzinnig en uniek kopje. De referentie naar Slow Coffee maakt het herkenbaar én versterkt ons verhaal. Dit kopje bracht een glimlach op ons gezicht, en binnenkort ook op dat van onze klanten.

Proficiat Steffi!

 

01/02/2015

Ontwerpwedstrijd Cappuccinokop van Koffie Kàn

 


Eerder liet Koffie Kàn al 2 kunstenaressen los op de cappuccinokop die door duizenden klanten verzameld wordt. Cécile Bertrand uit Tavier ontwierp de kop ‘Evasion’ en Marijke Deweerdt uit Brugge creëerde de miniserie ‘Africa’.

Word jij de volgende artiest die deze cappuccinokop eigentijds vorm geeft?

Koffie Kàn zoekt een ontwerp dat helemaal anders is dan de vorige, uit de band springt, grenzen verlegt, in de verste verte NIET doet denken aan andere koffiemerken-met-een-leuke-koffiekop,  goesting geeft, en natuurlijk: van heerlijk zachtaardige koffie doet dromen.

Voel jij je geroepen? Neem contact op met kantoor@koffiekan.be voor alle technische info. De wedstrijd loopt tot 28/02/2015. En neem alvast een kijkje op onze website om Koffie Kàn helemaal te doorgronden.

Oh ja, als jouw ontwerp wint wordt jij de trotse eigenaar van zo’n supercool volautomatisch espressotoestel van het Zwitsere merk Jura en 6 kopjes met jouw ontwerp. Natuurlijk weet je dan ook dat jouw ontwerp op meer dan 5.000 kop & schotels staat en over het hele land wordt gezien.

recept