Bestelinfo

  • 5 dagen per week geleverd
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Levering binnen de 48u
  • Meer dan 1000 verkooppunten
  • Bel +32-50414623

Or Tea - Golden Baked Apple (canister)

Type: Thee
Beschikbaarheid: Uit Voorraad
Prijs: € 15,90
Excl. BTW: € 15,00

Aantal:

 

Golden Apple Pie

Canister met losse thee.

Aroma

-> Appel, ananas, karamel, peer, rozenbottel, citruszeste, aalbes, natuurlijke aroma's en gouden suiker.

Smaak

-> De fruitinfusie is gehuld in glitterend goudpoeder die in je tas komt bovendrijven. Je hoeft dus niet meer naar een door Michelin bekroond restaurant om te genieten van golden bites. Or Tea? brengt het gouden slokje gewoon tot in je zetel.

Het verhaal

-> Golden Apple Pie zorgt deze kerst voor de glossy touch. 

 

 Or Tea? wil je laten kennismaken met de beste theesoorten van over de hele wereld. 'Gezond', 'verantwoord' en 'kwaliteit' zijn termen die jammer genoeg maar al te vaak in één adem gelinkt worden met 'saai'. Dit is bij Or Tea? echter niet het geval, want Or Tea? vertaalt dit diepe respect voor de thee naar kleurrijke, handgetekende kunstwerkjes die overal op de producten terug zijn te vinden. Op deze manier worden, naast je neus en tong, ook je ogen verwend bij het drinken van een tas thee.

Alle producten zijn gecertificeerd door de internationale organisaties als IMO Control uit Zwitserland en JAS uit Japan. De theebuiltjes zijn gemaakt van maïszetmeel en het steksel is van ongebleekt katoen. Bovendien maken ze enkel gebruik van gerecycleerd papier en karton en kiezen ze voor biologisch afbreekbare inkt. Samengevat: Bio van begin tot einde! Goed voor jou en onze planeet!


Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: