Bestelinfo

  • 5 dagen per week geleverd
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Levering binnen de 48u
  • Meer dan 1000 verkooppunten
  • Bel +32-50414623

Bodum - French Press Eileen koper - 1L

Merk: Bodum
Type: Bodum
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 62,90 € 69,90
Excl. BTW: € 51,98

Aantal:

 

Bodum French Press - Eileen Koper.

Met de luxe cafetières van Bodum maakt u in een handomdraai heerlijke verse koffie. Het handvat en voet van de cafetière beschermt de gebruiker tegen de hitte. Daarnaast beschermt het ook het oppervlak waar de cafetière op staat tegen de hitte. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om de cafetière op een tafel te zetten. Tegelijkertijd zorgt het voor een betere isolatie van de warmte. Het glas is hittebestendig en de deksel van de cafetière is speciaal door Bodum ontwikkeld. Daardoor worden er geen druppels of spetters door gelaten bij het maken van de verse koffie.

De French Press is eenvoudig te gebruiken. Vul de kan met de gewenste hoeveelheid gemalen koffie en voeg met heet water - net van de kook- toe. Roer zodat alle koffie volledig wordt ondergedompeld en plaats de filterhouder weer boven de kan. Duw de pers na ongeveer 4 minuten weer recht omlaag. Zo geniet je van koffie, gezet op de Franse manier.

De Eileen koper is niet vaatwasserbesendig.

  • inhoud: 1 liter (8-kops)
  • afmetingen: 0,08m x 0.13m x 0.22

Tip: In een Frech Press gebruik je best grof gemalen koffie, zo heb je minder koffiegruis in de kop.

 

BODUM® - “Goed design hoeft niet duur te zijn” – Peter Bodum.

BODUM® is een familiebedrijf dat in 1944 door Peter Bodum in Kopenhagen (Denemarken) opgericht werd. De oprichter slaagde erin om BODUM® in de jaren 1960’s internationaal op de kaart te zetten dankzij zijn unieke concept: de ontwikkeling van producten die verregaand bouwen op doelmatigheid, kwaliteit en betaalbaarheid. Van bij de start van BODUM® besefte de oprichter hoe belangrijk industrieel design is en deze visionaire benadering legde de grondslag van de waarden waarvoor BODUM® tot op vandaag staat.


Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Bekijk ook... (1)