Bestelinfo

  • 5 dagen per week geleverd
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Levering binnen de 48u
  • Meer dan 1000 verkooppunten
  • Bel +32-50414623

Smaakwerk

Personaliseer!

Droom je ook van je eigen koffiemerk? Heb je al een sterk winkelconcept en past daar een eigen koffieblend bij? Koffie Kàn kan je daarbij helpen. Wij branden en verpakken niet enkel onze eigen heerlijke koffieblends, maar kunnen dit ook voor jou.

Dat kan variëren van een bestaande Koffie Kàn-mélange in neutrale verpakking met joùw merk gepersonaliseerd. Tot compleet eigen mélanges in je eigen verpakking. Altijd door ons gebrand en verpakt, volgens de strenge Koffie Kàn kwaliteitsnormen.

 

foto by Heikki Verdurme

 

Vertel ons wat je zoekt

Welk soort koffie wil je? Welke smaak zoek je? Wil je een blend of originekoffie? Kies je voor een eigen blend of een bestaande Koffie Kàn blend. Voor wie is de koffie bedoeld? Consument, horeca,… Hoe zal de koffie gezet worden? Filter, bistro, chemex, espresso,…

 

 

 

foto by Heikki Verdurme

Kom samen met ons proeven

Op basis van jouw behoeftes en vraag, stellen Frederik en Marjolein een aantal koffies samen. Tijdens je bezoek gaan we samen proeven en kiezen welke koffie het beste past en meest in de smaak valt.

 

 

 

foto by Heikki VerdurmeHoe wil je verpakken?

Bij Koffie Kàn wordt alle koffie vers verpakt in een ventielverpakking. Dat wil zeggen dat we er voor zorgen dat de koffie snel na het branden in een zuurstofvrij pakje zit. Zo blijft het heerlijk aroma van jouw koffie goed bewaard. We kunnen verpakken in zakjes van 50g, 125g, 250g, 1kg en 3kg zakken. We hebben 250g verpakking in verschillende kleuren kunnen heel ver personaliseren aan de hand van opdruk en etiketten.

 

 

En dan kunnen we produceren… 

lees verder->

 

Neem contact op met ons voor een offerte op maat.